Η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε την ιστορία γύρω από τη γέννηση των τριών παιδιών της

213
Η Δούκισσα του Cambridge είναι μαμά τριών αξιολάτρευτων παιδιών με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ: τον πρίγκιπα George, οκτώ ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, έξι, και τον πρίγκιπα Louis, τριών.
Ωστόσο, οι τρεις εγκυμοσύνες της Δούκισσας δεν ήταν απλές, καθώς η ίδια υπέφερε από σοβαρή ασθένεια εγκυμοσύνης που ονομάζεται “Hyperemesis Gravidarum” στην εγκυμοσύνη κάθε παιδιού. Μιλώντας στο “Happy Mum, Happy Baby” της Giovanna Fletcher, η Kate προχώρησε σε αποκαλύψεις για την εμπειρία της:
“Ήταν εντελώς νοσηρή κατάσταση. Ήμουν πραγματικά άρρωστη. Δεν έτρωγα τα πράγματα που έπρεπε να φάω και όμως το σώμα ήταν ακόμα σε θέση να πάρει όλο το καλό από το σώμα μου και να αποκτήσει νέα ζωή, κάτι που νομίζω ότι είναι συναρπαστικό.”

Η Δούκισσα αποκάλυψε επίσης την επίδραση που είχε η ασθένεια στον σύζυγό της, λέγοντας: “Ο Ουίλιαμ ένιωθε ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά για να βοηθήσει και είναι δύσκολο να δεις ότι υποφέρεις χωρίς στην πραγματικότητα να μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό.”
Λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισε στις τρεις εγκυμοσύνες της, η Δούκισσα του Cambridge είπε στη Giovanna ότι προτιμούσε να γεννήσει απευθείας. “Επειδή ήταν τόσο άσχημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πραγματικά μου άρεσε πολύ η διαδικασία του τοκετού… Επειδή στην πραγματικότητα ήταν ένα γεγονός που ήξερα ότι θα είχε ένα τέλος! Αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι έχουν πραγματικά, πολύ δύσκολες στιγμές, οπότε καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια, καμία γέννα δεν είναι ίδια“, ανέφερε.

Με πληροφορίες απο το Hello