Μαντόνα: Σάλος με τις φωτογραφίες της που αναπαριστά τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε (φωτο)

659
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογράφιση της Madonna που αναπαριστά την σκηνή στο κρεβάτι όπου βρέθηκε νεκρή η Marilyn Monroe. Η 63χρονη «βασίλισσα της ποπ» πόζαρε για το εξώφυλλο του V Magazine ημίγυμνη και με συνταγογραφούμενα χάπια να διακρίνονται στα καρέ.
Στις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος  Στίβεν Κλάιν, η «Βασίλισσα της ποπ» επέλεξε σκηνή εμπνευσμένη από το «The Last Sitting» του Μπερτ Στερν, την τελευταία φωτογράφηση της Μονρόε έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της σε ηλικία 36 ετών

Αντιδράσεις στα social media – Κακόγουστη η φωτογράφηση
Πολλοί φαν της βασίλισσας της ποπ χαρακτήρισαν το κόνσεπτ κακόγουστο, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της. ”Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε ν’ αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε” έγραψε στο Twitter, ο ειδικός της ποπ κουλτούρας Μάικ Σίνγκτον. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες εμφανίζονται μπουκάλια από χάπια σ’ ένα τραπέζι δίπλα από το κρεβάτι όπου είναι ξαπλωμένη. Αναμφίβολα, μια αναφορά στις φήμες που θέλουν την Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει από υπερβολική δόση χαπιών.