Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει το δικό της μήνυμα (φωτο)

167
Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε φωτογραφία όπου θηλάζει δημόσια την κορούλα της σε καφέ της Ζυρίχης ,με τους followers της να της στέλνουν μηνύματα και να κάνουν λόγο για μια όμορφη πράξη.
Διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να κάνει μερικά stories στα οποία ξεκαθάριζε πως η δημοσίευση της φωτογραφίας αυτής δεν ήταν για να στηρίξει τον δημόσιο θηλασμό καθώς δεν θεωρεί ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη αλλά κάτι απολύτως φυσιολογικό.
«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα “μπράβο σου που στηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό”. Η αλήθεια είναι πως δεν ανέβασα αυτή τη φωτογραφία για να στηρίξω τον δημόσιο θηλασμό γιατί δε σκέφτηκα ποτέ ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό οπότε μου βγήκε πολύ αυθόρμητα».
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τις πρώτες φορές έβαζα ένα πανάκι και καλά για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το μωρό αλλά δεν το πολυήθελε οπότε σταμάτησα να της το βάζω. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ντρέπονται ή άνθρωποι που μπορεί να πουν “α γιατί θηλάζει αυτή δημόσια”. Πολύ φυσιολογικό το θεώρησα γι’ αυτό και δε σκέφτηκα ποτέ αν θα το κάνω ή όχι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)