Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Άμεσες ενέργειες της Βουλευτού για τις ζημιές στα σταφύλια Crimson

- Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Δούκα, ο οποίος θα μεταβεί στην Πιερία, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου - Διαρκής επικοινωνία με τους παραγωγούς - Επίσκεψη στους συνεταιρισμούς ΠΕΣΚΟ και ΣΠΕΚΟ καθώς και επί τόπου στις καλλιέργειες

83

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Νίκος Δούκας, θα επισκεφτεί στις 29 Οκτωβρίου την Πιερία και τις πληγείσες περιοχές, όπως είχε διαβεβαιώσει τη Βουλευτή κατά την επίσκεψή της στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα.

Ο κ. Δούκας θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει και ο ίδιος την έκταση των ζημιών, που του είχε επισημάνει η κυρία Μάνη, αλλά και να συναντηθεί με τους πληγέντες παραγωγούς.

Από την πρώτη στιγμή κιόλας ημέρα των ζημιών από τις έντονες βροχοπτώσεις, η Βουλευτής βρέθηκε στο πλευρό όλων των παραγωγών της Πιερίας και ιδίως των αμπελοκαλλιεργητών Crimson, με άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες.

  • Επικοινώνησε με τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ και επισήμανε τις ζημίες που υπέστησαν οι καλλιέργειες της περιοχής καθώς και την ανάγκη να μετακινηθούν άμεσα στην Πιερία τα εκτιμητικά κλιμάκια του ΕΛΓΑ και να κινηθεί ταχύτατα όλος ο μηχανισμός για την καταγραφή των ζημιών και την καταβολή των αποζημιώσεων.
  • Όλο αυτό το διάστημα ήταν σε διαρκή επαφή με τους παραγωγούς, ενημερώνοντάς τους, εκτός των άλλων, για την ανάγκη να υποβάλουν άμεσα τις δηλώσεις αναγγελίας των ζημιών στον ΕΛΓΑ.
  • Επισκέφτηκε τους συνεταιρισμούς ΠΕΣΚΟ και ΣΠΕΚΟ και ενημερώθηκε ότι είναι σε εξέλιξη η καταγραφή των ζημιών από τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ.

Η Βουλευτής θα είναι σε πάντα δίπλα στους παραγωγούς της Πιερίας και ιδίως στους αμπελοκαλλιεργητές της ξεχωριστής ποικιλίας Crimson που υπέστησαν σοβαρές ζημίες και θα φροντίσει να αποζημιωθούν όλοι, άμεσα, δίκαια, χωρίς καμία χρονοτριβή.