Κοροναϊός: Πέθανε ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών – Είχε υπογράψει δήλωση μη διασωλήνωσης

Ήταν αρνητής της πανδημίας και αρνούνταν να εμβολιαστεί

283

Πέθανε από κορονοϊό το πρωί της Τετάρτης, 20 Οκτωβρίου, ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών Χρήστος Καραμάνης.

Ο εκπαιδευτικός ήταν 45 ετών και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Με γραπτή δήλωσή του είχε ζητήσει να μην διασωληνωθεί. «Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πλήρη διαύγεια. Γραπτώς ζήτησε ο ίδιος να μην διασωληνωθεί και προφορικά το ίδιο μας ζήτησε και η σύζυγός του», δήλωσε ο γιατρός και υπεύθυνος της κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στα social media, ο εκλιπών ήταν αρνητής του κορονοϊού και αρνούνταν να εμβολιαστεί. Ήταν καθηγητής βυζαντινής μουσικής στο Μουσικό Σχολείο, παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών.

Κλειστό σε ένδειξη πένθους το Μουσικό Σχολείο Σερρών την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου

Σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών.

«Με μεγάλη  οδύνη σας ενημερώνουμε για τον αδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας Υποδιευθυντή και επί χρόνια καθηγητή βυζαντινής μουσικής του Μουσικού Σχολείου μας, Χρήστου Καραμάνη. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη, 21-10-2021 κλειστή. Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών Λίλα Σκέμπερη.