H OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. χορηγός στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Η.

291

H OLYMPIA ELECTROINCS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού και με μόνιμο μέλημα την στήριξη του κλάδου των επαγγελματιών ηλεκτρολόγων, συμμετείχε  για ακόμη μια χρονιά ως χορηγός στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η). Οι εργασίες της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, στις 15, 16 & 17 Οκτωβρίου 2021.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την προετοιμασία και το πρόγραμμα των χορηγών, συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης  και την Παράθεση Δείπνου και ολοκληρώθηκε με τις Εκλογές και την Σύσταση του νέου Δ.Σ. σε Σώμα. Από την ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Σπύρος Κάφαλης, ο οποίος μίλησε για την πορεία και τις ανάγκες του κλάδου καθώς και οι Μηχανικοί Πωλήσεων, κ. Τάσος Δημακόπουλος και Αστέρης Αστερίου.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ως κύριο σκοπό της, την καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα ηλεκτρολόγου και εγκαταστάτη, είναι πάντοτε κοντά του προσφέροντας κάθε εφικτή αρωγή.