Θύμα κακοποίησης η food blogger Στεφανία Τζαφέρη

433

Η Θεσσαλονικιά blogger ανέβασε μια ανατριχιαστική φωτογραφία μετά την κακοποίηση. Κύμα συμπαράστασης μετά τον εφιάλτη που έζησε. Οι δύο αναρτήσεις που έκανε η ίδια…

Θύμα ξυλοδαρμού και κακοποίησης από τον σύντροφό της φέρεται να έπεσε η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη. Όπως φαίνεται από την σοκαριστική φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο twitter, είναι μελανιασμένη σχεδόν όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου της και το μάτι της είναι τόσο πρησμένο που έχει κλείσει.

Η Θεσσαλονικιά σεφ που τα τελευταία χρόνια ζει στην Κρήτη, γράφει στη λεζάντα: «Έτσι για να υπάρχει» χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκλήθηκε ο τραυματισμός της. Αξίζει να σημειωθεί πως από κάτω υπάρχει ορυμαγδός σχολίων από χρήστες που της εκφράζουν τη στήριξη και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία.

Η κινητοποίηση και στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσαν κουράγιο να πάει τελικά στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση. Όπως ενημέρωσε με νέο tweet, είναι σπίτι της και προσπαθεί να συνέλθει.