Οριστικά τον Φεβρουάριο το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέδρια στις 13 Περιφέρειες και περιοδείες του προέδρου του κόμματος. Τρίμηνο εγγραφής νέων μελών. Τη Δευτέρα Πολιτικό Συμβούλιο, το Σαββατοκύριακο συνεδρίαση της ΚΠΕ

146

Στην ευθεία για την τελική αντεπίθεση ενόψει των εκλογών, όποτε και αν αυτές γίνουν, βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφετηρία το Συνέδριό του, που πραγματοποιείται οριστικά τον προσεχή Φεβρουάριο.

Το θέμα συζητήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα, ενώ οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, όπου και θα επισημοποιηθούν οι σχετικές αποφάσεις. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, μάλιστα, θα συνεδριάσει για το θέμα η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης, που θα καθορίσει τον οδικό χάρτη και το πλαίσιο του Συνεδρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται διατεθειμένος το Συνέδριο να αποτελέσει ένα εξωστρεφές γεγονός και για το λόγο αυτό προγραμματίζει ένα τετράμηνο δράσης στην κοινωνία. Μεταξύ άλλων:

-Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει αναπτυξιακά Συνέδρια σε κάθε μια από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, με συμμετοχή και περιοδείες του ιδίου, αλλά και με την παρουσία όλων των φορέων της κάθε περιοχής.