Ο Σπύρος Μπιμπίλας στον πέμπτο κύκλο του «The Crown» – Ποιον θα ενσαρκώσει

259

Στα γυρίσματα του νέου, 5ου κύκλου, της δημοφιλούς σειράς «The Crown» συμμετείχε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφία όπου ο ίδιος απεικονίζεται με τους πρωταγωνιστές που ενσαρκώνουν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Πρίγκιπα Κάρολο, ενώ μάλιστα οι τρεις τους βρίσκονται στο σκάφος που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση έναν Έλληνα μεγιστάνα εφοπλιστή που συναντά την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο στη θαλαμηγό του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», είπε ότι δεν μπορεί να δώσει πολλές λεπτομέρειες, λόγω του συμβολαίου που έχει υπογράψει: «Κάνω ένα guest που μου δίνει μεγάλη χαρά, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου».

Οι ηθοποιοί της σειράς που υποδύονται την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και Ντόμινικ Γουέστ εθεάθησαν να γυρίζουν σκηνές την Τρίτη στο διάσημο γιο του «Christina O», στις ακτές των Βαλεαρίδων Νήσων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στις σκηνές αναπαρίσταται το οικογενειακό ταξίδι του βασιλικού ζεύγους στην Ιταλία το 1991, που πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο πριν το διαζύγιό τους.