Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου επισκέφθηκε τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας

393

Οι καιροί δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Η πανδημία του κοροναϊού αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο πρόβλημα της παγκόσμιας κοινωνίας. Ο ιατρικός και ο νοσηλευτικός κόσμος, τόσο στην Ελλάδα και παντού επί της γης, εδώ και περίπου δύο χρόνια επί ποδός.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 επίσκεψη συνεργασίας στον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας, στο πλαίσιο της ορθότερης γνώσης της πορείας του εμβολιασμού, τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής και τις στοχευόμενες επιλογές για την όσο το δυνατό επίλυση του προβλήματος.

Ειδικότερα για την Πιερία, πέρα από την ανταλλαγή απόψεων για την εξέλιξη της πανδημίας, εξετάστηκαν οι τρόποι βελτιστοποίησης του ποσοστού των εμβολιασμών και η παρότρυνση για συμμετοχική παρουσία των όσων διστάζουν ή αμφισβητούν  τα οφέλη των εμβολίων.

Τον κ. Εξαδάκτυλο, υποδέχθηκαν στην Κατερίνη, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Ηρακλής Τσανικίδης, ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Ταρενίδης, ο γενικός γραμματέας, Ιωάννης Μποστανίτης, τα διοικητικά μέλη, Παντελής Παντελίδης, Δημήτριος Παγωνίδης και Κωνσταντίνος Σαρηγιαννίδης καθώς και ο αντιπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, Ιωάννης Καλογιάννης.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος συνοδευμένος από τους κ. Τσανικίδη, Ταρενίδη και Μποστανίτη, επισκέφθηκε επίσης τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους-Κατερίνης και Πλαταμώνα, Γεώργιο και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης