Τον σκότωσε στον ύπνο με μπαλτά!

630
Εξιχνιάσθηκε η πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος αλλοδαπού στο Μόδι Φθιώτιδας
Για την υπόθεση εντοπίστηκε χθες το απόγευμα και συνελήφθη ένας ομοεθνής του, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας
Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο απόρριψης του όπλου του εγκλήματος
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνιάσθηκε η πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 07-10-2021, στην περιοχή Μόδι Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της έρευνας επετεύχθη άμεσα η ταυτοποίηση ενός αλλοδαπού, ομοεθνούς του θύματος, ο οποίος μετά από διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 09-10-2021 το απόγευμα, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών (στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας).
Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο συλληφθείς διέμενε μαζί με το θύμα, σε οικία στην ανωτέρω περιοχή, όπου εξαιτίας μεταξύ τους διαφορών, τον τραυμάτισε αιφνιδιαστικά στο κεφάλι και τράπηκε σε φυγή.
Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ακολούθως διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, οπού τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο συλληφθείς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κρύβεται σε οικίσκο γεώτρησης, στην περιοχή του Μοδίου Φθιώτιδας, ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο απόρριψης του όπλου του εγκλήματος (μπαλτάς) σε οικόπεδο εγκαταλελειμμένης οικίας, όπου ανευρέθη και κατασχέθηκε.
Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.