Η Μπρέντα από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» δημοσίευσε φωτογραφίες από τη μάχη της με τον καρκίνο

259

Η «Μπρέντα» της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram για να δείξει καρέ καρέ τις δύσκολες ώρες που περνάει δίνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο να μη το βάζει κάτω. Η Σάνεν Ντόχερτι δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και αρκετά χρόνια.

«Θέλω να μοιραστώ περισσότερα από το προσωπικό μου ταξίδι από την πρώτη διάγνωση που μου έγινε μέχρι τη δεύτερη, με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού» γράφει αρχικά η Σάνεν Ντόχερτι.

«Είναι αυτές οι φωτογραφίες όμορφες; ΟΧΙ. Αλλά είναι αληθινές και η ελπίδα μου είναι ότι, με το να τις μοιραστώ, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη γνώση και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες και συχνές εξετάσεις, να ξεπεράσει τον φόβο του και να αντιμετωπίσει ο,τιδήποτε μπορεί να βρεθεί μπροστά τους» συνεχίζει η ηθοποιός.

«Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. Μάτωνε η μύτη μου από τις χημειοθεραπείες, δεν ξέρω αν περνάει κάποιος το ίδιο. Επίσης ήμουν εξουθενωμένη. Ένιωθα καλύτερα φορώντας αστείες πιτζάμες που μου έδωσε η φίλη μου η Κρίστι και οι οποίες όντως με έκαναν να γελάω. Το χιούμορ με βοήθησε να ξεπεράσω πράγματα που έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Ελπίζω όλοι μας να βρούμε τη σωτηρία μας στο χιούμορ» καταλήγει η Σάνεν Ντόχερτι.