Σε διαθεσιμότητα ο αρνητής αστυνομικός που είχε κανάλι στο YouTube

Ο γνωστός ως «Τηλέμαχος» καλούσε τους πολίτες να μην εμβολιαστούν, ενώ τασσόταν κατά και των rapid test

411

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός, ο οποίος αναρτούσε βίντεο στο YouTube όπου έχει δικό του κανάλι, καθώς και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον περασμένο Ιούλιο, με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του κράτους και της αστυνομίας, με αφορμή πάντα τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα των τεστ για τον κοροναϊό.

Λόγω αυτής της δράσης του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής και εμφανίζεται με το όνομα «Τηλέμαχος», έχουν διεξαχθεί, μέχρι στιγμής, τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ).

Το πόρισμα της ΕΔΕ για τον αστυνομικό

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, τα βίντεό του από το κανάλι του στο Youtube έχουν παραδοθεί στον Εισαγγελέα, ενώ θα πραγματοποιηθεί προκαταρκτική εξέταση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Με βάση το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβλήθηκε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.