Ο Γ.Α.Σ. «Οι Ολύμπιοι Κατερίνης» τίμησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την άοκνη στήριξή της στο αγώνισμα της πάλης

163

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκαν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στελέχη και αθλητές του ΓΑΣ «Οι Ολύμπιοι Κατερίνης» και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Γεώργιος Καλαϊτζίδης, πρόεδρος  των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης»,  Βασίλης Μπατάλας, Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Ομάδας Πάλης,  Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης και ο Ραφαήλ Γκίρνης Παγκόσμιος Πρωταθλητής  με χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο εφήβων και χάλκινο παγκόσμιο μετάλλιο στο στυλ της ελληνορωμαϊκής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τους υποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της στον κ. Γκίρνη αλλά και στους προπονητές και στη διοίκηση, που με σκληρή δουλειά, σωστή προετοιμασία, αγάπη και υποστήριξη, συνέβαλλαν για ακόμη μια  σημαντική επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο που διεξήχθη στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας το διάστημα 23-24 Σεπτεμβρίου.

Εκεί ο Ραφαήλ Γκίρνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα Πάλης στην κατηγορία +90Kg , ενώ η  Ελληνική Εθνική Ομάδα έχοντας στο τιμόνι της τον Προπονητή κ. Βασίλη Μπατάλα και αρχηγό αποστολής τον κ. Κων/νο Παπακωνσταντίνου κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ευρώπη και τη δεύτερη στον κόσμο.

«Οι επιτυχίες του Γ.Α.Σ. ʺΟι Ολύμπιοι Κατερίνηςʺ κάνουν εμάς τους Πιεριείς υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας την αξία και τις ικανότητές τους», επεσήμανε η κ. Σοφία Μαυρίδου, προσθέτοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, επενδύει στον αθλητισμό και πάντα στηρίζει τους συλλόγους, που προάγουν με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και διαδίδουν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Τα στελέχη του  Γ.Α.Σ. ”Οι Ολύμπιοι Κατερίνης” ευχαρίστησαν την κα Σοφία Μαυρίδου για τη συνάντηση και τη διαρκή της στήριξη, τονίζοντας ότι η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας πάντα με οδηγό το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζει το σύλλογο, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια, ανάδειξη και προώθηση του αθλητισμού. Για την αμέριστη στήριξή της στον Σύλλογο και στο άθλημα της πάλης απένειμαν στην κα Μαυρίδου τιμητική πλακέτα.

Κλείνοντας η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου επεσήμανε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και υποστηρικτής κάθε προσπάθειας που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλήματος της πάλης με γνώμονα την προαγωγή του αθλητισμού και την παρακίνηση των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με αυτόν.