«And Just Like That…»: Το πολυαναμενόμενο reboot του «Sex and the City»- Πότε κάνει πρεμιέρα

457

Το νέο κεφάλαιο αφηγείται το ταξίδι των τριών γυναικών από την περίπλοκη πραγματικότητα και φιλία τους στην ηλικία των 30 στην ακόμη πιο περίπλοκη ζωή και φιλία τους, τώρα που είναι 50 ετών.

Ο επίσημος λογαριασμός του HBO Max ανέβασε στιγμιότυπα από τις σκηνές των νέων επεισοδίων, που θα αφηγηθούν τις φρέσκιες ιστορίες των κεντρικών πρωταγωνιστριών. Η σειρά λοιπόν επιστρέφει τον Δεκέμβριο του 2021 και μάλιστα ο σκηνοθέτης, Michael Patrick King, υποσχέθηκε να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ η ζωή όλων των χαρακτήρων.

Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις επιστρέφουν στους ρόλους που αγαπήσαμε, χωρίς την Κιμ Κατράλ στην παρέα τους. Το κενό της Σαμάνθα θα καλύψει η Αρι Πάρκερ, η οποία θα υποδυθεί την ντοκιμαντερίστρια Λίσα Τοντ Γουέξλεϊ, τη νέα κολλητή της Κάρι Μπράντσο.

Επίσης πολλά γνωστά πρόσωπα από το αρχικό καστ της σειράς πρόκειται να εμφανιστούν, όπως ο Evan Handler, ο David Eigenberg, ο Willie Garson, ο Mario Cantone και ο Chris North, ως η μακροχρόνια αγάπη της Carrie, τον «Mr. Big».