Στην Κατερίνη ο Χάρης Καστανίδης (φωτο, video)

392

Την Κατερίνη επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος πρόεδρος στις εσωκομματικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής Χάρης Καστανίδης.

Ο κ. Καστανίδης συναντήθηκε με μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ στο πολυχώρο «Ελιά», όπου είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις θέσεις του και να συνομιλήσει μαζί τους. Τον κ. Καστανίδη προλόγισε και καλωσόρισε ο Άρης Κασιμίδης.

Ο κ. Καστανίδης τόνισε ότι φιλοδοξία του είναι το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει μεγάλη δημοκρατική παράταξη, κάτι κρίσιμο και αναγκαίο και για το καλό της χώρας. «Φιλοδοξία όλων μας είναι να καταστήσουμε ξανά πρωταγωνίστρια την παράταξη των ιδεών του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Να την βγάλουμε από την πολιτική συρρίκνωση και το πολιτικό περιθώριο και να την αναδείξουμε και πάλι μια μεγάλη πολιτική δύναμη».

Ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε επίσης πως μέχρι το τέλος του 2022 προβλέπονται δυσοίωνες εξελίξεις για τη χώρα στο οικονομικό πεδίο και χρειάζεται μέχρι τότε η δημοκρατική παράταξη να είναι πλήρως ανασυγκροτημένη με σαφές ιδεολογικό και πολιτικό πρόγραμμα.