Δυναμική παρουσία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕΓΜ

277

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε  επιτυχώς στο Συνέδριο του ΣΕΓΜ (Σύνδεσμος Ελληνικών Εταιρειών – Γραφείων Μελετών) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στην Αθήνα. Το Συνέδριο έγινε με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου και με σκοπό να αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος του κλάδου στον εκσυγχρονισμό της χώρας μας.

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. η κορυφαία ελληνική παραγωγική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με έντονο εξωστρεφή χαρακτήρα συμμετείχε ως χορηγός στο Συνέδριο του ΣΕΓΜ. Σκοπός της συμμετοχής της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο Συνέδριο ήταν η συνεργασία της με τον ΣΕΓΜ, αλλά και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς της ως μία διακριτή στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής των εξαγωγών λόγω της πολύ μεγάλης ανταποδοτικής προστιθέμενης αξίας του μελετητικού – συμβουλευτικού κλάδου στην οικονομία, με στόχο την υγιή και ανθεκτική τους ανάπτυξη.

Την εταιρεία εκπροσώπησαν στο Συνέδριο ο Υπεύθυνος του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Σπύρος Κάφαλης, ο οποίος μίλησε  για τα νέα προϊόντα, τις επενδύσεις και την πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., και οι Μηχανικοί Πωλήσεων, κ. Τάσος Δημακόπουλος και κ. Αστέριος Αστερίου.    Ο ΣΕΓΜ και η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  συνεργάστηκαν επιτυχώς,  με την πεποίθηση ότι το Συνέδριο αυτό θα αναδειχθεί διαχρονικά ως σημαντικός ρόλος του κλάδου των μελετητικών γραφείων στον εκσυγχρονισμό της χώρας μας, ότι θα καταγραφούν οι νέες συνθήκες στο διεθνοποιημένο περιβάλλον δραστηριοποίησης των εταιρειών μας και ότι θα αναδειχθούν οι προκλήσεις και οι απαιτούμενες συνέργειες με τους διαμορφωτές της πολιτικής και τους συναφείς κλάδους της αγοράς. Όλα τα παραπάνω θα δώσουν ώθηση στην χώρα μας να ακολουθήσει τις αναπτυγμένες χώρες της Ε.Ε., να αφήσει πίσω της την κρίση της προηγούμενης δεκαετίας και να ανακάμψει οικονομικά.