Πάψαμε να είμαστε έθνος αναλφάβητο, εξακολουθούμε όμως να είμαστε έθνος βαθύτατα αμόρφωτο

311

“Δυστυχώς η δεισιδαιμονία και οι προκαταλήψεις καλά κρατούν” σημειώνει σε ανάρτησή του ο Λαρισαίος διευθυντής τη Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί με τη μερίδα εκείνων των πολιτών που αρνούνται – για παντελώς διάφορους λόγους μεταξύ τους – να κάνουν το εμβόλιο.

Με αφορμή την τρίτη δόση που έκανε ως υγειονομικός, ο κ. Μπαργιώτας έγραψε τα εξής: “Τρίτη δόση pfizer σήμερα. Οι επιπλοκές είναι τόσες όσο το μέγεθος της βελόνας –  απειροελάχιστες – ούτε καν το hansaplast δε χρειάζεται.

Παρόλα αυτά, σ αυτή την πόλη ένας στους δύο κυκλοφορεί ακόμα ανεμβολίαστος με αποτέλεσμα να ξαναμπαίνουμε σε lockdown και να ξαναγεμίζουν τα νοσοκομεία. Αρρωσταίνουν σοβαρά και πεθαίνουν σχεδόν αποκλειστικά ανεμβολίαστοι πλέον, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και είναι κρίμα να μπορεί κανείς να φυλαχθεί και να μη το κάνει.

Δυστυχώς η δεισιδαιμονία και οι προκαταλήψεις καλά κρατούν. Πάψαμε μετά τον πόλεμο να είμαστε έθνος αναλφάβητο, εξακολουθούμε όμως να είμαστε έθνος βαθύτατα αμόρφωτο.”