Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο – «Είμαι χάλια», λέει η τραγουδίστρια

336

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Ελένη Δήμου. Η γνωστή τραγουδίστρια που συμμετέχει στο J2US, πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.

Μάλιστα σε ανάρτηση που είχε κάνει η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για το οξυγόνο της. Παρότι όμως είχε επιστρέψει στο σπίτι της, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε.

Μέσα από νέα της ανάρτηση στο Facebook, η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως είναι χάλια και χρειάζεται να ξαναμπεί στο νοσοκομείο.

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν κατάφερα να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια», αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα.

H περιπέτεια με τον κοροναϊό

Η περιπέτεια της Ελένης Δήμου με τον κοροναϊό ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα.  Σύμφωνα με πληροφορίες είχε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς. Η τραγουδίστρια δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και επέστρεψε σπίτι της γνωστοποιώντας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα socila media ότι είναι καλύτερα και πως έχει εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις από τον Μάιο.

Η Ελένη Δήμου ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο γράφοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κοροναϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς».

Η Ελένη Δήμου συμμετέχει στο show «Just The Two Of Us» όπου τις τελευταίες μέρες έχουν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα.

Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Εβελίνα Νικόλιζα.