Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Η μητέρα κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες της (video)

473

Έναν εφιάλτη ζούσαν δύο αδελφές στη Θεσσαλονίκη, τις οποίες κακοποιούσε σεξουαλικά η μητέρα τους. Η καταγγελία τους για όσα βίωσαν στα χέρια του ανθρώπου που θεωρητικά θα αποτελούσε στήριγμα για εκείνες, προκαλεί σοκ.

Τα δύο κορίτσια αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους στην κάμερα του Mega. Η μεγαλύτερη, 20 χρόνων σήμερα, πήρε από το χέρι τη 15χρονη αδελφή της και μαζί προχώρησαν στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για τον εφιάλτη που ζουν από μικρά παιδιά, μέσα στο σπίτι τους.

Η 20χρονη είπε για τους γονείς της ότι «ήταν απαίσιοι, η μαμά μου με βίαζε όταν ήμουν μικρή. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή. Νόμιζα ότι αυτό ήταν το νορμάλ. Έτσι μας είχαν μεγαλώσει. Φοβόμουν πάρα πολύ να μιλήσω».

Η 15χρονη αδελφή της ανέφερε πως «υπήρχαν βράδια που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι, δεν άντεχα να ζω άλλο έτσι. Όταν της έλεγα ότι αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει και ότι το σώμα μου μού ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε: “κάνεις λάθος, το σώμα σου είναι μόνο δικό μου, εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό”. Αρχισα να την κλωτσάω, να τη σπρώχνω, την παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά εκείνη δεν σταματούσε».

Η 15χρονη κατήγγειλε ακόμη ότι και ο σύντροφος της μητέρας της την κακοποιούσε. «Με έβαλαν στο δωμάτιο να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου. Είχα παγώσει, είχα πανικοβληθεί. Κοίταξα τη μητέρα μου, της έδειξα πόσο με ενοχλεί, αλλά εκείνη μου έκανε ένα νεύμα ότι πρέπει να κάτσεις, και έφυγε».

«Κάθε μέρα γι’ αυτά τα παιδιά είναι μέρα κόλασης»
Ο Στυλιανός Θανασάρας, δικηγόρος των αδελφών, δήλωσε: «Κάθε μέρα που περνάει γι’ αυτά τα παιδιά, είναι μία ακόμα ημέρα κόλασης. Αυτά που έχουν ζήσει είναι πρωτοφανή όχι μόνο στα νομικά χρονικά, αλλά και στην ελληνική κοινωνία».

Η σοκαριστική εξομολόγηση των κοριτσιών δεν έχει τέλος. Τα όσα περιγράφονται μόνον αποτροπιασμό και απέχθεια μπορούν να προκαλέσουν.

Η 20χρονη δήλωσε: «Η μαμά μου με προωθούσε σε άντρες και έβγαζε λεφτά από αυτό. Αυτή ήταν η φιλοσοφία που μου έδινε σαν μάνα. Μάλιστα, μια μέρα μπήκα στο δωμάτιο και είδα τη μητέρα μου να χαϊδεύει την αδελφή μου. Εκεί τρελάθηκα. Αρχισα να ουρλιάζω, να λέω “τι κάνεις, τι πράγματα είναι αυτά;”».

Λίγες ημέρες πριν, το 15χρονο κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού από ένα 17χρονο αγόρι. «Πήδηξε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει, μου έβγαλε το παντελόνι, τα εσώρουχα, με χτυπούσε… Προσπαθούσα να βρω την κατάλληλη στιγμή να ξεφύγω, αλλά εκείνος με άρπαζε, με χτυπούσε και συνέχιζε».

Σύμφωνα με την 20χρονη κοπέλα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η μικρότερη αδελφή της, μη μπορώντας πλέον να αντιμετωπίσει αυτόν τον εφιάλτη.

Για την ώρα, η επιμέλεια της ανήλικης έχει ανατεθεί σε μια θεία τους, ενώ, όπως λέει ο δικηγόρος τους, όλοι περιμένουν με αγωνία την απόδοση δικαιοσύνης.