Βράβευση Great Taste Awards 2021

921

Του Ηλία Χρυσικού *

Σ΄ έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς διεθνώς, το Great Taste Awards , το μέλι μας “B honey” διακρίθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα 12.500 από πολλές χώρες και τιμήθηκε.

Πολύ σημαντική διάκριση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γεύσης, το Great Taste Awards ένας διαγωνισμός γεύσης τυφλής δοκιμασίας, που υλοποιείται από την Βρετανική εταιρία Guild of fine food, όπου πάνω από 500 κριτές που είναι επαγγελματίες στο αντικείμενο τους (γευσιγνώστες, κριτικοί εστιατορίων, food blogers, σεφ κλπ)  δοκιμάζουν και βαθμολογούν όλα τα προϊόντα.

To 2021 έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό χιλιάδες προϊόντα από πάνω από 100 χώρες και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το δικό μας μέλι “B honey”, όπου κατάφερε να αποσπάσει την τιμητική διάκριση.

“Αυτή η διάκριση είναι σπουδαία και όλους τους Πιεριείς μας δίνει χαρά και συγκίνηση, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει και ευθύνη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αγάπη”, είπε ο Νίκος Μπενέτος.

Και συνέχισε: “Στόχος μας είναι να αναδείξουμε όσο περισσότερο μπορούμε, όχι μόνο τα δικά μας προϊόντα, αλλά όλα τα προϊόντα της Πιερικής γης, αλλά και γενικότερα τα ελληνικά προϊόντα που παράγει ο Έλληνας παραγωγός.

Μία διάκριση που τιμάει το μέλι μας και τους Πιεριείς αλλά και εμάς τους ίδιους.

Είναι η επιβράβευση των κόπων μας και η αναγνώριση της αξίας των προϊόντων που παράγουμε.

Ένα βραβείο που επισφραγίζει την ποιότητα  την μοναδικότητα και τη  διατροφική αξία του λατρεμένου μας μελιού!

Θερμά συγχαρητήρια στον Αγαπημένο μου ανεψιό Νίκο Μπενέτο !!!

 

* Ο Ηλίας Χρυσικός είναι δημοσιογράφος – δ/ντης του ρ/σ Ενημέρωση Ν. Πιερίας 92,2 στα fm & αρθρογράφος του pierianews.gr