Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην 34η Διεθνή Έκθεση ENERGETAB 2021 Πολωνίας

255

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε επιτυχώς για ακόμη μία φορά στην Διεθνή Έκθεση  ENERGETAB 2021. H ENERGETAB είναι η σημαντικότερη διεθνής έκθεση σύγχρονου εξοπλισμού, συσκευών και τεχνολογιών για την ενεργειακή βιομηχανία στην Πολωνία. Είναι ο τόπος των σημαντικότερων συναντήσεων με τους κορυφαίους εκπροσώπους του τομέα ενέργειας, καθώς και με σχεδιαστές και παρόχους υπηρεσιών, τόσο από την Πολωνία όσο και από το εξωτερικό.

Η ENERGETAB 2021 πραγματοποιήθηκε  στην πόλη Bielsko Biala, από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της ZIAD Bielsko-Biala SA. Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν πάνω από 270 εκθέτες, οι εκθέσεις των οποίων έλαβαν χώρα σε 4 εκτάρια περίπου μίας όμορφης περιοχής στους πρόποδες του βουνού Szyndzielnia, και παράλληλα σε μία πολυλειτουργική αίθουσα, σε τέσσερις αίθουσες σκηνών και σε ανοιχτούς χώρους.

Στο stand της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρευρέθηκε ο  CEO της OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA, κ. Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος παρουσίασε στους επισκέπτες την πορεία της εταιρείας στην Πολωνία και τα μελλοντικά σχέδιά της. Ο κ. Αθανασιάδης  και όλο το στελεχιακό δυναμικό της Olympia Electronics Polska είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις προσωπικές τους σχέσεις με τους πελάτες της εταιρείας και να  αναζητήσουν από κοινού ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη των εταιρειών τους.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι μία εξωστρεφής επιχείρηση, με κύρια πλεονεκτήματά της την καινοτομία, το στοχευμένο marketing και την ποιοτική διαφοροποίηση, χαρακτηριστικά που την έχουν οδηγήσει σε μία από τις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας μας.