Κίνηση Εναντίωσης κατά της Υποχρεωτικότητας Εργαζομένων Νοσοκομείου Κατερίνης – Χάνεται εξειδικευμένο προσωπικό

464

«Με το καθεστώς αναστολής των 125 εργαζομένων στο Γ. Ν. Κατερίνης το κενό που δημιουργήθηκε έχει διαταράξει την λειτουργία του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να δέχονται ταλαιπωρία, μη καλή εξυπηρέτηση, πολλές ώρες αναμονής στα Ε.Ι, να έχουμε κλινικές που υπολειτουργούν κ.α.» αναφέρει η «Κίνηση Εναντίωσης κατά της Υποχρεωτικότητας και του Διχασμού Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης»

Μέλη της Κίνησης, πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από το νέο Νοσοκομείο, ενώ έκαναν λόγο για «εξειδικευμένο προσωπικό που χάνεται» λόγω των αναστολών, χωρίς να αντικαθίσταται. «Η αντικατάσταση του προσωπικού που τέθηκε σε αναστολή δεν επιτυγχάνεται με τρίμηνες προσλήψεις», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η Κίνηση Εναντίωσης κατά της Υποχρεωτικότητας και του Διχασμού Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, επιθυμεί ο κόσμος της Πιερίας να στηρίξει τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα του για μια καλύτερη ποιότητα παρεχόμενης Υγείας προσιτή σε κάθε πολίτη της. Μία καλύτερη Υγεία για όλους μας!»