Εγκλημα στη Ρόδο: Πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στη μέση του δρόμου

399

Έγκλημα με θύμα νεαρή γυναίκα καθηγήτρια Αγγλικών σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου σήμερα, λίγο πριν τις 16:00, καθώς άγνωστος πυροβόλησε και τη σκότωσε στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άγνωστος δράστης πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε γυναίκα 30 περίπου ετών, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην συγκεκριμένο δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, η 32χρονη είχε σχέση μόλις δύο μηνών με τον δράστη, ηλικίας 35-40 ετών, ενώ είχαν χωρίσει πρόσφατα.

 

Έθεσε τέρμα στη ζωή του ο 40χρονος που σκότωσε την νεαρή γυναίκα

Έθεσε τέρμα στη ζωή του ο 40χρονος δράστης της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πόλη της Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό ο φερόμενος δράστης λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή “Θεοτόκος” στην πόλη της Ρόδου και έθεσε τέρμα στη ζωή του με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 30χρονη.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης, βρήκαν σημείωμά του στο οποίο έγραφε “χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω”.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί ερευνούν την μαρτυρία ότι υπήρχε συνοδηγός στο αυτοκίνητο του δράστη όταν σκότωσε τη νεαρή γυναίκα.