ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021: βράβευση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το Επιμελητήριο Πιερίας

280

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.,  παράγει εδώ και 41 χρόνια προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αιχμής και τα εξάγει σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού. Τα προϊόντα της έχουνε τοποθετηθεί σε μικρά και μεγάλα έργα της χώρας μας και σε μεγάλα έργα ανά τον κόσμο, προσδίδοντας ασφάλεια, τεχνολογία και υψηλή αισθητική.

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει επενδύσει και έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τα προϊόντα της και ενισχύοντας ακόμη  περισσότερο το κύρος και την ανταγωνιστικότητά της. Για την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ λοιπόν η εταιρεία βραβεύτηκε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DION PALACE RESORT.

To βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας εγκαινίασε έναν νέο επιμελητηριακό θεσμό, τα «Βραβεία Επιχειρηματικότητας», βραβεύοντας συνολικά 28 εμβληματικές επιχειρήσεις του νομού Πιερίας, που καινοτομούν, επενδύουν, αναπτύσσονται, εξάγουν τα προϊόντα τους και μέσω των δραστηριοτήτων τους κάνουν γνωστή την Πιερία σε όλο τον κόσμο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία  τους οι ιδιοκτήτες και στελέχη των τιμώμενων επιχειρήσεων, πολιτικοί και πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι.