Εύβοια: Θρήνος για 17χρονο και 19χρονο που παρέσυρε και σκότωσε αυτοκίνητο

668

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Εύβοια για τον χαμό δύο νεαρών φίλων, που τους παρέσυρε και σκότωσε ακαριαία ένα αυτοκίνητο, στα Ψαχνά.

Το φρικτό δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ένα λευκό όχημα μάρκας Mercedes που κινείτο προς τα Ψαχνά άρχισε να κάνει προσπεράσεις, χτύπησε δύο προπορευόμενα αυτοκόνητα και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου παρέσυρε το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ο 17χρονος και ο 19χρονος, όπως αναφέρουν μαρτυρίες.

Εύβοια τροχαίο

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο 68χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής σε νοσοκομείο της Αθήνας, τραυματίστηκε σοβαρά καθώς το όχημά του έκανε αρκετές τούμπες. Ο 19χρονος Βαγγέλης από τα Ψαχνά και ο 17χρονος Σταύρος από την Νέα Αρτάκη έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

Εύβοια τροχαίο

Στο σημείο, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε εσπευσμένα τον οδηγό σε νοσοκομείο της Αθήνας και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου.

Εύβοια τροχαίο

Για αρκετή ώρα, προκλήθηκε μποτιλιάρισμα στο σημείο, όπου άμεσα κατέφθασαν περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας, του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων, Εθελοντές και Πυροσβεστικά οχήματα.

Ο 19χρονος Βαγγέλης ήταν γιος αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στο ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων. Πατριός του 17χρονου από την Νέα Αρτάκη είναι επίσης αστυνομικός, που υπηρετεί στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ίδια ημέρα είχε τα γενέθλιά του.