Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού προτιμούν τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες

483

Οι άντρες, που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, έχουν μια έμφυτη τάση να γοητεύονται από γυναίκες πιο μεγάλες σε ηλικία από εκείνους, να τις ερωτεύονται και να κάνουν όχι μόνο σχέση μαζί τους, αλλά γιατί όχι και γάμο. Ίσως τα προηγούμενα χρόνια τέτοιου είδους σχέσεις να ήταν ταμπού. Όχι όμως σήμερα, που οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο ανοιχτόμυαλοι και καταλαβαίνουν ότι το παν στη ζωή είναι να βρεις την πραγματική ευτυχία με τον άνθρωπό σου. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 4 ζώδια που λέγαμε πιο πάνω:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θέλει να βγαίνει με μια γυναίκα η οποία έχει εμπειρία. Έχει ζήσει την ζωή της, που ξέρει τι κάνει και που σίγουρα έχει πολλά να πει, να αφηγηθεί και να τον διδάξει. Είναι ένας άντρας ο οποίος ερωτεύεται το μυαλό μιας γυναίκας και όχι το σώμα της. Οι νέες κοπέλες του φαίνονται σαχλές, ανώριμες και άπειρες. Θεωρεί πως δεν μπορεί να επικοινωνήσει και δεν έχει κάτι σοβαρό να πει. Μια μεγαλύτερη γυναίκα θα του ανοίξει ορίζοντες και θα δώσει στον Υδροχόο ώθηση να κάνει πράγματα για τα οποία διστάζει. Επίσης το να βγαίνει με μια γυναίκα η οποία είναι διαφορετική από εκείνον -σε ομορφιά, τρόπο σκέψης και εμπειρία- είναι ένα μεγάλο «διεγερτικό» για εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που θέλει να τα δοκιμάσει όλα στην ζωή του, έτσι για την… εμπειρία. Και μια σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα από εκείνον θα τον κάνει να ζήσει πράγματα που με μια μικρότερη δεν θα τα ζούσε. Το κυριότερο όμως στοιχείο που κάνει έναν Τοξότη να στραφεί σε μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι το γεγονός ότι δε θα αναλάβει ευθύνες. Και τι εννοούμε με αυτό; Μια γυναίκα που ήδη έχει κάνει την ζωή της, δεν θα του ζητάει παιδιά, γάμο, τρελές εξόδους, ταξίδια, δώρα κτλ. Σε αντίθεση με τις νέες γυναίκες που δεν έχουν ζήσει πολλά και θέλουν να γεμίσουν με εμπειρίες, εκείνη θα τα έχει ζήσει όλα και δεν θα ζητάει τίποτα από εκείνον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος αναζητά από μια γυναίκα την ηρεμία και την σταθερότητα. Θέλει να μπορεί να βασιστεί πάνω της και να είναι ώριμη αρκετά, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Οι πιο νέες γυναίκες από εκείνον είναι επιπόλαιες, παρορμητικές και ανώριμες και δεν μπορεί να τις αντέξει για πολύ. Επίσης, οι πιο μεγάλες από εκείνον γυναίκες έχουν τον έλεγχο της ζωής τους και την απαραίτητη ωριμότητα, ώστε να ξέρουν πώς να φερθούν. Ο άντρας Παρθένος είναι εγκεφαλικός και τον κερδίζει το μυαλό σε μια γυναίκα. Νιώθει ότι μαζί της από την στιγμή που επικοινωνεί, μπορεί και να «δεθεί» συναισθηματικά και πνευματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τελευταίο στην σχετική μας λίστα αφήσαμε τον Αιγόκερω. Και ο λόγος είναι απλός: Ο άντρας αυτός μέχρι και τα 30 του ενθουσιάζεται με τις ώριμες γυναίκες. Αυτές που μπορούν να τον καθοδηγήσουν, να του μάθουν πράγματα, να γίνουν ο μέντοράς του. Είναι αρκετά ανασφαλής με τον εαυτό του και θέλει επιβεβαίωση και μια… «δασκάλα» στην ζωή του. Μετά τα 30 του οι ρόλοι αντιστρέφονται. Γίνεται εκείνος ο «δάσκαλος» και προσπαθεί να βρει μικρές νέες «μαθήτριες» για να τους διδάξει όλα όσα έχει μάθει εκείνος και να τους μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του. Όσο πιο μικρές, τόσο πιο εύκολο για εκείνον να τις… «πλάσει».