Γυμνάσιο & Λύκειο Κορινού : Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

575

Ανακοινώνεται ότι στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κορινού η τελετή του αγιασμού για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:00. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο συγκρότημα στις 09:30 το πρωί. Θα ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου με βάση τα νέα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 και θα παραλάβουν τα βιβλία καθώς και το πρόγραμμα διδασκαλίας για τις επόμενες ημέρες.

Επισημαίνεται ότι η είσοδος των μαθητών και μαθητριών στο συγκρότημα θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου (υφασμάτινης ή απλής μιας χρήσης). Επιπλέον οι μαθητές και μαθήτριες θα πρέπει να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) που έχει γίνει μέχρι 24 ώρες πριν τη προσέλευση στο σχολείο ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή το  πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτοί στον χώρο του σχολείου.

Η μεταφορά των μαθητών και μαθητριών των Τοπικών Κοινοτήτων στο σχολικό συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ τα οποία θα αναχωρήσουν από τις Τοπικές Κοινότητες στις 09:30 το πρωί.