Απάντηση του Κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ στον ΣΤ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ αντιδήμαρχο Κατερίνης

620
Κωνσταντίνος Προδρόμου

Έκπληκτος ανέγνωσα δημόσια Ανακοίνωση – Απάντηση του Αντιδημάρχου Κατερίνης κ. Στ. Χριστοφοριδη σε διάφορα Sites με την οποίαν αυθαίρετα μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα ή με πρόθεση μου αποδίδει την ευθύνη συντήρησης του γηπέδου της Σεβαστής ακόμη και παραλείψεων της δημοτικής αρχής που παραχώρησε νόμιμα ο Δήμαρχος Κατερίνης στην ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2020/21 αλλά και  την σύνταξη κειμένου  διαμαρτυρίας γνωστοποίησης του  χρόνιου προβλήματος έλλειψης γηπέδου που εκφράζει συνολικά τον Αθλητικό Μoρφωτικό Σύλλογο ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ και βέβαια  δεν υπογράφω ως άτομο.

Με ανακρίβειες και αναλήθειες  ενώ δεν με γνωρίζει καν με  εγκαλεί  και με ενοχοποιεί με οξύ δριμύ ύφος  καθιστώντας με υπόλογο για αρμοδιότητες  η την πλημμελή συντήρηση του γηπέδου από τον  Δήμο Κατερίνης.

Το ανωτέρω  αναληθές συκοφαντικό κείμενο  που είναι αναντίστοιχο με εκείνο της ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ με θίγει  βάναυσα  ως άτομο και προσωπικότητα αλλά  και παράγοντα δεκαετιών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τον καλώ λοιπόν  να ανακαλέσει και να επανορθώσει άμεσα και  προσηκόντως εντός πέντε ημερών. Διαφορετικά  μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας θα στραφώ δικαστικά εναντίον του ζητώντας  την τιμωρία του και αποκατάσταση της προκληθείσης από την άδικη ενέργεια του ηθικής βλάβης μου.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ