Πέθανε ο “μπαμπάς” του My Big Fat Greek Wedding – Το αντίο της Νία Βαρντάλος στον Μάικλ Κόνσταντιν

318

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Κόνσταντιν που είναι ευρέως γνωστός ως ο «Γκας Πορτοκάλος», πατέρας της Νία Βαρντάλος στην ταινία «My Big Fat Greek Wedding».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο γαμπρός του, Μάικλ Γκόρντον, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Ρίντινγκ της Πενσιλβάνια.

Ο Μάικλ Κόνσταντιν γεννήθηκε στο Ρίντινγκ το 1927, γιος Ελλήνων μεταναστών, και ο πατέρας του ήταν εργάτης σε χαλυβουργείο. Το 1946 αποφοίτησε από το γυμνάσιο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έπειτα στην Καλιφόρνια, για να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός. Ο Κόνσταντιν ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική από τις θεατρικές σκηνές της Νέας Υόρκης, παίζοντας αρχικά μικρούς ρόλους εντός και εκτός Brοadway.

Το «αντίο» της Νία Βαρντάλος

«Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, παντοτινός μας φίλος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον “Γκας”. Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Μάικλ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos)