Η Άννα Βίσση μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα

407

Την Άννα Βίσση συνάντησε ο Κώστας Τσουρός με την κάμερα του MEGA Καλημέρα σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε το πρωινό της Τρίτης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Άννα Βίσση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήρθε στη ζωή μου ο Νίκος Καρβέλας άλλαξαν όλα και πήραν νόημα. Δεν τον ερωτεύτηκα όμως αμέσως, σαν συνθέτη τον ερωτεύτηκα. Τώρα που αναπολώ την πρώτη μας συνάντηση θεωρώ ότι ήταν και για τους δυο μας μια αρχή. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνος μου είπε ότι με ερωτεύτηκε, εμένα μου άρεσε, ενθουσιάστηκα και μετά ενωθήκαμε μαζί».

«Κρύβαμε την αγάπη μας με τον Νίκο, ήταν παράνομος ο δεσμός μας. Είχαμε και οι δύο σχέση με άλλους» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν.

«Εύκολα είπαμε ότι πρέπει να χωρίσουμε αλλά χωρίσαμε δύσκολα. Κλάψαμε πολύ, στεναχωρεθήκαμε πολύ, φοβηθήκαμε πολύ, το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός»