Δήμος Κατερίνης: Έναρξη Λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών της ΔΗΚΕΔΗΚ

Κώστας Κουκοδήμος: Βελτιώνουμε διαρκώς την καθημερινότητα των παιδιών μας

297

Ο καθιερωμένος αγιασμός σηματοδότησε την αφετηρία της νέας σχολικής περιόδου για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΗΚΕΔΗΚ στο Βατάν και στα Ευαγγελικά, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, του προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ Αστέριου Μπουσνάκη, καθώς και των εργαζομένων.

«Σε μία απαιτητική εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, σχολική χρονιά μέσα από μία σειρά καίριων παρεμβάσεων ανανεώνουμε την εικόνα των βρεφονηπιακών σταθμών και βελτιώνουμε διαρκώς την καθημερινότητα των παιδιών μας» υπογραμμίζει  σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ενώ όπως επισημαίνει: «Συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο. Στηρίζουμε έμπρακτα το θεσμό της βρεφικής & προσχολικής αγωγής. Εύχομαι σε όλους, γονείς & παιδιά, εργαζομένους, Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία!».

Από την πλευρά του ο κος Μπουσνάκης σημειώνει: «Με λειτουργικούς χώρους και υποδομές υποδεχόμαστε σήμερα και πάλι παιδιά και προσωπικό στους  βρεφονηπιακούς μας σταθμούς, καθώς σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης εργαστήκαμε μεθοδικά και αποτελεσματικά με στόχο την αναβάθμιση υποδομών και εγκαταστάσεων. Προτεραιότητα δόθηκε σε θέματα υγιεινής & ασφάλειας. Λαμβάνουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα, για την προστασία της υγείας των παιδιών μας, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η νέα χρονιά».