Απίστευτο! Ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν 5 ημέρες στη Χαλκιδική βγήκε στα παράλια της Λάρισας!

447

Πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη χθές, βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία, αφού ένας 62χρονος ψαροντουφεκάς τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη, όταν πήγε με τη λέμβο του για ψάρεμα, σε θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής βγήκε με το μικρό φουσκωτό του σκάφος στα παράλια της Λάρισας και συγκεκριμένα στα Βραχάκια Βελίκας στο ύψος της “Εξέδρας”.

Μετά τη δήλωση της εξαφάνισής του τον αναζητούσαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κι ένα ιδιωτικό σκάφος, ενώ από ξηράς πραγματοποιούνταν επίσης έρευνες με όχημα του Λιμενικού στη Χαλκιδική.

Η περιπέτεια του άντρα έλαβε τέλος όταν πλησίασε στα παράλια της Λάρισας με το φουσκωτό του και με ένα μόνο κουπί και ξαφνικά λουόμενοι άκουσαν να καλεί σε βοήθεια.

Ο 62χρονος άντρας παρόλο είχε σημάδια στο κορμί του μετά από 5 ημέρες εκτεθειμένος στον ήλιο και στη θάλασσα φαινόταν καλά στην υγεία του.

Στο σημείο έφτασε το Λιμενικό, ο αντιδήμαρχος Ν. Ντάγκας οι οποίοι και πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άντρα, ενώ στη συνέχεια έφτασε ασθενοφόρο το οποίο και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.