Αεροσυνοδούς που μιλούν ελληνικά ψάχνει η Delta

674

Αεροσυνοδούς που να μιλούν ελληνικά ψάχνει να προσλάβει η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta, έπειτα από το ενδιαφέρον-ρεκόρ που έδειξαν φέτος το καλοκαίρι οι Αμερικανοί ταξιδιώτες για την ελληνική αγορά.

Φέτος το καλοκαίρι, οι απευθείας πτήσεις που ένωσαν τις αμερικανικές πόλεις με την Αθήνα ήταν περισσότερες από ποτέ, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες διαπίστωσαν μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες τους.

Η Delta πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή δύο  απευθείας πτήσεις από τη Νέα Υόρκη και μία από την Ατλάντα καθημερινά. Την ίδια στιγμή, η American Airlines συνδέει τη χώρα μας με τρία διαφορετικά αεροδρόμια των ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Σικάγο, Φιλαδέλφεια). Και η United Airlines, εκτός από το Newark-Αθήνα, εισάγει νέα πτήση από Washington DC.

Και όπως όλα δείχνουν, οι αεροπορικές εταιρείες εκτιμούν ότι το ενδιαφέρον των Αμερικανών ταξιδιωτών για την Ελλάδα θα συνεχιστεί και το 2022.

Στο πλαίσιο αυτό, με αγγελία η οποία δημοσιεύτηκε στο σάιτ της τις τελευταίες ημέρες, η Delta αναζητά αεροσυνοδούς που να μιλούν αγγλικά και ελληνικά.

Μερικά από τα απαιτούμενα προσόντα είναι:

–              Να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δουλέψει στις ΗΠΑ.

–              Να είναι τουλάχιστον 21 ετών την 1η Ιανουαρίου 2022.

–              Να έχει απολυτήριο λυκείου.

–              Να μπορεί να δουλέψει ευέλικτες ώρες (νύχτες, Σαββατοκύριακα, αργίες).

–              Να μιλά, να διαβάζει, να γράφει και να καταλαβαίνει αγγλικά και ελληνικά καλά.

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα πρέπει να ολοκληρώσουν έξι εβδομάδες εκπαίδευσης στα κεντρικά γραφεία της Delta στην Ατλάντα.

Η απόφαση της Delta να «επενδύσει» στην ελληνική αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι οι Αμερικανοί ταξιδιώτες είναι εκείνοι που αφήνουν πίσω τους τα περισσότερα χρήματα, με μέση κατά κεφαλήν δαπάνη που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.