«Έχουμε ένα Όνειρο !»

436

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να μαθαίνουν τα νέα κάθε μέρα. Της γειτονιάς τους, της πόλης τους, της χώρας τους, του κόσμου όλου.

Σ’ αυτό δεν διαφέρουν οι κάτοικοι της Πιερίας. Αυτή την ανάγκη δυο χρόνια μετά συνεχίζει να καλύπτει, να τροφοδοτεί και με αποκλειστικά θέματα να ενημερώνει το pierianews.gr.

Να ‘μαστε λοιπόν εδώ, για να γιορτάσουμε δύο χρόνια από τη γέννησή μας. Και αυτό δεν το καταφέραμε μόνοι μας, το καταφέραμε ΜΑΖΙ, σε έναν καθημερινό, συνειδητό διάλογο, που προσπαθούμε να αναδείξουμε θέματα της καθημερινότητας που αφορούν καθένα από εμάς αλλά και όλους μας, θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, γνώμες, απόψεις ακόμα και κουτσομπολιά. Ψάχνοντας πάντα την πρωτόλεια είδηση μέσα από θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, προσπαθώντας να αποκρυσταλλώσουμε γνώμη μέσα από καθαρές και διαφορετικές ματιές των συντακτών – συνεργατών μας, το pierianews.gr μεγαλώνει, απλώνεται, δυναμώνει και ονειρεύεται.

Σε όλους εσάς τους συνοδοιπόρους αυτού του δύσκολου αλλά και ευχάριστου ταξιδιού στο χώρο της ενημέρωσης θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα τεράστιο «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ», στους δε μοναδικούς μας επισκέπτες που μας εμπιστεύονται θέλουμε να τους υποσχεθούμε ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Να υπενθυμίσουμε δε ότι εδώ και καιρό έχουμε ανοίξει ένα πρωτοπόρο παράθυρο επικοινωνίας για τους φίλους μας με Ειδικές Δεξιότητες.

Και πατώντας στην φράση του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ «έχουμε ένα όνειρο». Του χρόνου το pierianews.gr να έχει ακόμα περισσότερους φίλους.

Ρένα Ζαβρίδου