Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη πέρασαν στις Πανελλήνιες

366

Περήφανοι γονείς είναι ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, καθώς τα δίδυμα παιδιά τους πέτυχαν στις Πανελλήνιες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι και ο Αλέξανδρος και η Αλίκη πέρασαν στις σχολές της επιλογής τους και οι δύο θα φοιτήσουν σε δημόσιο Πανεπιστήμιο στην Περιφέρεια.

Ο Αλέξανδρος πέρασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Αλίκη Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη συμπλήρωσαν τον Ιούνιο τα 18 τους χρόνια. Έχουν γεννηθεί στις 12 Ιουνίου του 2003. Η μαμά τους, Νατάσα Παζαΐτη είχε ανεβάσει φωτογραφία από την τελετή αποφοίτησης από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή στις 8 Ιουλίου.

Είχε ποζάρει στο πλευρό των παιδιών και του συζύγου της, γράφοντας στη λεζάντα: “Αντίο στα σχολικά χρόνια, καλό δρόμο στο καινούργιο σας ταξίδι!”.

Τα δίδυμα έγιναν 18 χρονών – Το συγκινητικό βίντεο από τα γενέθλιά τους

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media η μητέρα του ευχήθηκε στα δίδυμα για τα 18α γενέθλιά τους.

“Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18. Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές. Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.

Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας. Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας…αξία ανεκτίμητη!!!!”.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε σε ανάρτησή της την επιτυχία των δίδυμων παιδιών γράφοντας: “Συγχαρητήρια στα δύο παιδιά του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή που έδωσαν Πανελλήνιες και μπήκαν σε ελληνικά Πανεπιστήμια. Η Αλίκη στις Πολιτικές Επιστήμες και ο Αλέξανδρος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!”.

Καραμανλής παιδιά