Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

319

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου Κατερίνης, που είδαν τις κοπιώδεις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή, σηματοδοτεί μία νέα αφετηρία στη ζωή τους, η οποία εύχομαι από καρδιάς να ανοίξει ορίζοντες, προοπτικές και να αποτελέσει πολύτιμο εφόδιο για το επαγγελματικό τους –  και όχι μόνο – μέλλον.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι λειτουργοί της εκπαίδευσης και οι γονείς,  οι οποίοι στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση, υπήρξαν αρωγοί και συμπαραστάτες στη δικαίωση αυτού του διαρκούς αγώνα των παιδιών μας.

Τους συμμετέχοντες των εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, προτρέπω να εντείνουν τις προσπάθειές τους και με επιμονή, αποφασιστικότητα, είμαι βέβαιος, ότι, θα δικαιώσουν τους στόχους, τα οράματά τους και θα κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Με την ευκαιρία, θέλω να καλωσορίσω στην πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού – Logistics Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και να τους διαβεβαιώσω, ότι, ο Δήμος Κατερίνης και η τοπική μας κοινωνία θα είναι πάντα κοντά τους.

Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία. Το μέλλον σας ανήκει!