Προφυλακίστηκε το μοντέλο με την κοκαΐνη

241

Στις φυλακές οδηγήθηκε το 31 ετών γνωστό μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο όταν σε έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο της.

“Η κόρη μου είναι αθώα, ο αλήτης που της την έστησε και την κλείνει μέσα με ένα παιδί, να το βρει από το Θεό” φώναζε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα δικαστήρια.

Η κατηγορούμενη, που έγινε γνωστή στο κοινό από της συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι μοντέλων, πέρασε το πρωί της Πέμπτης το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί ενώ λίγο νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, πολύ γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε επίσης σε ριάλιτι μοντέλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστήριξε πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση.

Σημειώνεται, ότι έχει κατατεθεί ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.