Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο 48χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του

230

Αυτοκτόνησε ο 48χρονος Γεωργιανός που σκότωσε την 56χρονη σύντροφό του, πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο, που είχε δεμένο το χέρι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Απολογούμενος προανακριτικά φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν εντάσεις με την σύντροφό του.

Θεσσαλονίκη Γυναικοκτονία

Η άγρια δολοφονία της 56χρονης στη Θεσσαλονίκη

Η 56χρονη, με καταγωγή από τη Γεωργία, σκόπευε, σύμφωνα με το περιβάλλον της, να διακόψει τη σχέση τους λόγω των συνεχών προστριβών που είχε μαζί του. Το έγκλημα διαπράχθηκε μέρα μεσημέρι στο διαμέρισμα, όπου ζούσε το θύμα στην οδό Γραβιάς 47.

Εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, φέροντας πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

Μάρτυρες κατέθεσαν στην αστυνομία ότι άκουσαν τη γυναίκα να εκλιπαρεί τον 48χρονο να μην την σκοτώσει, ενώ τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι, αφού πρώτα το κλείδωσε, με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, οπότε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.