Πρωτοφανής επίθεση ξενοδόχου στην Κατερίνη : “Έπεσε” ξύλο για μία ξαπλώστρα

Ανάστατος είναι ο τουριστικός κόσμος της Πιερίας με αφορμή ένα πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού με φερόμενους ως πρωταγωνιστές μια οικογένεια, έναν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και μια… ξαπλώστρα!

422
φωτο αρχείου

«Πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν αντανακλά το φιλόξενο χαρακτήρα των ξενοδόχων της περιοχής», τονίζει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης.

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό λεκτικού διαπληκτισμού και ξυλοδαρμού φέρεται να έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 21 Αυγούστου σε παραλία της Κατερίνης, ανάμεσα σε μια οικογένεια και τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ένα αντρόγυνο με τα παιδιά του επέλεξαν, την παραλία της Κατερίνης για να απολαύσουν την όμορφη βραδιά και το ολόγιομο φεγγάρι. Όταν η γυναίκα κάθισε για λίγο σε ξαπλώστρα ξενοδοχείου, περιμένοντας το σύζυγό της, φέρεται να δέχτηκε λεκτική επίθεση από τους ιδιοκτήτες του εν λόγω ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια όταν εμφανίστηκε ο άντρας της, υπέστη και εκείνος θύμα και μάλιστα βίαιης επίθεσης.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αποχώρησαν από το σημείο που εξελίχθηκε το περιστατικό και η οικογένεια μετέβη στο νοσοκομείο της Κατερίνης, φέροντας τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του GRTimes.gr, μέχρι τη στιγμή του ρεπορτάζ μας, δεν είχε κατατεθεί κάποια καταγγελία ή μήνυση στην Αστυνομία, ούτε στους επίσημους φορείς των ξενοδόχων της Πιερίας.

 Δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία

Το παραπάνω περιστατικό ακούγεται έντονα στους τουριστικούς κύκλους της Πιερίας, ωστόσο παραμένει ανεπίσημο. Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας περιμένει κάποια επίσημη καταγγελία από την πλευρά της οικογένειας που δέχτηκε την επίθεση και όπως ενημερώνεται το GRTimes.gr, «έχουμε πληροφορηθεί ότι θα γίνει καταγγελία, την αναμένουμε, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει αποσταλεί κάτι».

Όπως εξηγεί στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης «πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν αντανακλά το φιλόξενο χαρακτήρα των ξενοδόχων της περιοχής», προσθέτοντας  πως «σίγουρα, θα πρέπει να διαφυλάξουμε την εικόνα της περιοχής μας».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι εφόσον εξακριβωθεί και επισήμως το περιστατικό με ανάλογες καταγγελίες, τότε ως επίσημος φορέας θα πράξει ό,τι προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας.

Όλοι έχουν ακούσει, αλλά … κανείς δεν είδε

Εντύπωση προκαλεί το συγκεκριμένο γεγονός με την οικογένεια και τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στην Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος Σίμος Συμεωνίδης «όλοι έχουν ακούσει για το γεγονός, αλλά κανείς δεν είδε τίποτα».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι μέχρι τη στιγμή του ρεπορτάζ μας (Δευτέρα 23/8) δεν είχε γίνει γνωστός ο επιχειρηματίας ξενοδόχος που ενεπλάκη στο συγκεκριμένο περιστατικό, ούτε και έχει κατατεθεί κάποια καταγγελία από την οικογένεια που ενεπλάκη.  Όπως πληροφορείται το GRTimes.gr η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας γενικότερα δέχεται καταγγελίες από διάφορα περιστατικά, όπως συνέβη πρόσφατα, με κάποια παράνομα δωμάτια που λειτουργούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προκαλεί εντύπωση στους ξενοδόχους της περιοχής, και όπως αναφέρει ο κ. Συμεωνίδης «κατά κύριο λόγο, οι επιχειρήσεις έχουν περάσει από τους γονείς στα παιδιά, που φέρουν φρέσκιες ιδέες και προσέχουν ιδιαίτερα τον πελάτη». Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί το συγκεκριμένο περιστατικό να αφορούσε προσωπικούς λόγους μεταξύ των εμπλεκόμενων, «μου προκαλεί εντύπωση, αλλά δεν το αποκλείω» λέει χαρακτηριστικά στο GRTimes.gr.

Τέλος, ο κ. Συμεωνίδης επισημαίνει ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας ξενοδόχος, εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας θα αποβληθεί από την Ένωση, και τονίζει «τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες».

Δεν είναι μέλος Ένωσης Ξενοδόχων

Σχετικά με τον επιχειρηματία ξενοδόχο που φέρεται να ενεπλάκη το περασμένο Σάββατο 21/8 με οικογένεια για μια… ξαπλώστρα, όπως πληροφορείται το GRTimes.gr δεν αποτελεί μέλος κάποιου επίσημου φορέα ξενοδόχων. Δεν ανήκει ούτε στην Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας αλλά ούτε και την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας.