Ο Απόστολος Γκλέτσος για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό

576

Ο Απόστολος Γκλέτσος περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές στον τόπο καταγωγής του, στην πόλη που διετέλεσε δήμαρχος, τη Στυλίδα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο στο περιοδικό ΕΓΩ και αναφέρθηκε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, όπου τον είδαμε τα τελευταία χρόνια, τις “8 Λέξεις”, αλλά και στον κοροναϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος υπογράμμισε «ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό».

Ο Απόστολος Γκλέτσος για τον κοροναϊό

Ο Απόστολος Γκλέτσος

Αν δεν κάνω λάθος, είχατε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι νοσήσατε.

Εγώ δεν ξέρω αν τελικά νόσησα, γιατί κάποια τεστ ήταν θετικά, κάποια αρνητικά. Είχα ένα ζήτημα αναπνευστικό, αλλά τελικά δεν ξέρουμε τι ήταν ακριβώς. Το σημαντικό είναι ότι την έβγαλα καλά, παρά το υποκείμενο νόσημα που έχω. Ωστόσο, κάποιοι συνάνθρωποι μας ταλαιπωρούνται πολύ, δεν τα καταφέρνουν όλοι. Δυστυχώς βλέπω ότι έχουμε και άλλα δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσουμε.

Την περίοδο του εγκλεισμού είχατε γυρίσματα στην Κύπρο για τις «8 Λέξεις»;

Ναι. Ακολουθούσαμε όλα τα πρωτόκολλα. Αγχωνόμασταν και φοβόμασταν μην νοσήσουμε. Ένα σορό χαρτιά, ένα σορό τεστ, ένα σορό προφυλάξεις αλλά τελικά όλα γίνονται.