Δολοφονία στον Βόλο: Συνελήφθη ο δράστης – Τον σκότωσε με τούβλο και κουζινόμαχαιρο

324

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος για τη δολοφονία του 47χρονου Α.Π.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα στον Βόλο, το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο μετέβησαν σε οικία, στην οποία βρίσκονταν ο δράστης με οικεία του πρόσωπα. Εκεί ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με θλων όργανο.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δολοφονία Βόλος

Τον σκότωσε με τούβλο και κουζινόμαχαιρο

Η άγρια δολοφονία, που έχει συγκλονίσει από χθες την τοπική κοινωνία, φαίνεται πως έγινε για διαφορές θύτη και θύματος, που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά. Όπως είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης στην αστυνομία, κάποια στιγμή είδε το θύμα να βγάζει μαχαίρι μέσα από μία τσάντα και τρομοκρατήθηκε. Τότε έτρεξε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό τον σκότωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ίδιου του 34χρονου, αφού τον σκότωσε πήρε ένα τούβλο και άρχισε να χτυπάει με αυτό στο κεφάλι το θύμα.

Αρχικά δεν παραδεχόταν το έγκλημα

Μετά το έγκλημα, ο δράστης πήγε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά αρχικά δεν ομολογούσε. Προσήχθη από την Αστυνομία η μητέρα αλλά και ο αδελφός του. Τελικά, ο 34χρονος «έσπασε» και ομολόγησε.

Πώς έγινε η δολοφονία

Το έγκλημα έγινε στις 5.30 χθες το απόγευμα. Ο Α.Π., μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, οι δύο γιοι της, ένας φίλος τους και ένα βρέφος, ενώ αργότερα φέρεται να πήγε στο σπίτι και η σύντροφος του δράστη.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από καβγά για διαφορές που είχαν για θέματα ναρκωτικών, το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα στο κεφάλι, ενώ ο δράστης, με τη βοήθεια του αδελφού του, φέρεται να έβγαλε από το σπίτι το πτώμα (που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι).