Πανσέληνος Αυγούστου 2021: Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο

317

Το “All Stars by Asi” επέστρεψε και αυτή τη φορά η αφορμή δεν είναι άλλη από την υπέροχη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που ξυπνά σε όλους μας, τον πιο ρομαντικό μας εαυτό. Αυτό το φεγγάρι, που γεμίζει στις 22 Αυγούστου, στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πράγματι μοναδικό.

Η πιο στενή όψη αυτής της πανσελήνου, είναι με τον Δία, γεγονός που σημαίνει ότι τα πράγματα θα απογειωθούν και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και έρωτες. Το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρουσιάζουν τις προβλέψεις για το πώς θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάτε να βλέπετε και τον ωροσκόπο σας.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει ένα αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας και μας καλεί να σπάσουμε τα δεσμά που μπορεί να μας καταπιέζουν. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που έχει να κάνει με το μέλλον και μας καλεί να θέσουμε τις βάσεις για το αύριο.

Κριός: Το φεγγάρι θολώνει τα όρια ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία. Προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις.

Ταύρος: Εξελίξεις στην καριέρα, τις σπουδές και στον τομέα της οικογένειας.

Δίδυμοι: Ετοιμαστείτε να ανοίξετε τα φτερά σας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και να φλερτάρετε πολύ.

Καρκίνος: Η Πανσέληνος ευνοεί το κλείσιμο των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Προσοχή στην παρορμητικότητα και τη νοσταλγία για τους πρώην.

Λέων: Σημαντικές, θετικές αλλαγές ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί μετά τις 18/8 και κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Παρθένος: Υγεία, φυσική κατάσταση και επαγγελματικά στο προσκήνιο, με θετικές λύσεις. Πιθανόν να έρθει και πρόταση συνεργασίας.

Ζυγός: Δε θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερο φεγγάρι, αν ο στόχος σας είναι ο έρωτας.

Σκορπιός: Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η Πανσέληνος θα σας ζορίσει και θα σας φέρει στο μυαλό πρώην. Ευνοούνται οι αλλαγές.

Τοξότης: Ευνοείται η προώθηση της δουλειάς και του ταλέντου σας. Προσοχή στα ερωτικά μπερδέματα.

Αιγόκερως: Στο προσκήνιο και πάλι το πορτοφόλι σας, αλλά αυτή τη φορά με θετικό πρόσημο. Σιγουρεύεστε για σχέσεις που έμοιαζαν αβέβαιες.

Υδροχόος: Αυτή η Πανσέληνος έχει εσάς για πρωταγωνιστές, αποκτάτε ένα μαγικό ραβδί και πραγματοποιείτε τα όνειρά σας.

Ιχθύες: Κλείνετε εκκρεμότητες και προκύπτουν εξελίξεις στα επαγγελματικά.