Θετικός στον κοροναϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου – Είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του για το εμβόλιο

277

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος και αρνητής του εμβολίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος παρουσίασε συμπτώματα ίωσης και υπεβλήθη σε τεστ του COVID – 19, το οποίο βγήκε θετικό, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου.

«Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζεταιι ότι ο μητροπολίτης Μόρφου «δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19».

«Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει» αναφέρει, από την πλευρά του, ο κ.κ. Νεόφυτος.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κατά καιρούς προκαλεί με τις δηλώσεις του για το εμβόλιο και τον κοροναϊό. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε διαψεύσει τις φήμες ότι έκανε το εμβόλιο.

“Ούτε έχω εμβολιαστεί μέχρι σήμερα και ούτε προτίθεμαι να εμβολιαστώ στο μέλλον, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου” ανέφερε σε ανακοίνωση.