50χρονη κατηγορείται ότι εξαπάτησε δεκάδες πολίτες προσποιούμενη τη δικηγόρο ή την υπάλληλο του ΣΔΟΕ

203

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφία 50χρονης που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στις Σέρρες, με την κατηγορία ότι προσποιούμενη άλλοτε τη δικηγόρο κι άλλοτε την υπάλληλο του ΣΔΟΕ εξαπάτησε δεκάδες ανυποψίαστα άτομα, από τα οποία απέσπασε με διάφορα προσχήματα ποσό άνω των 125.000 ευρώ.

Η κατηγορούμενη, μετά την απολογία της στον Ανακριτή Σερρών, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 56 περιπτώσεις απάτης, τις οποίες φέρεται να διέπραξε κατά την τελευταία τετραετία, με τη συνολική λεία να ανέρχεται σε 127.167 ευρώ. Είχε συλληφθεί στις 2 Αυγούστου στις Σέρρες, όταν παρουσιαζόμενη με την ιδιότητα της δικηγόρου απέσπασε από γυναίκα 1000 ευρώ, ως αμοιβή για τη δήθεν έκδοση ενός πιστοποιητικού.

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει τότε η ΕΛ.ΑΣ., η ίδια, με τις ψευδείς ιδιότητες που δήλωνε στα θύματά της, αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με διάφορα προσχήματα τούς αποσπούσε τμηματικά χρηματικά ποσά.