Απ’ τη φωτιά… στον πάγο: Ποια ζώδια είναι τα πιο σέξι και ποια τα πιο ψυχρά;

484

Ορισμένα ζώδια ξεχειλίζουν από ερωτική λίμπιντο και είναι πολύ παθιάρικα. Κάποια άλλα, από την άλλη, θέλουν περισσότερο χρόνο για να αφεθούν και να ξεδιπλώσουν το ερωτικό ταμπεραμέντο τους, με αποτέλεσμα στην αρχή να είναι πιο ψυχρά και από…την βασίλισσα του χιονιού.

Περνώντας, λοιπόν, από την φωτιά στον πάγο σας παρουσιάζουμε τα πιο σέξι και ψυχρά ζώδια.

Σκορπιός 

Είναι ο γκουρού του σεξ, ο βασιλιάς του πάθους και δεν χρειάζεται καν να επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις για να το αποδείξει – δείχνει τα…ταλέντα του ήδη από το πρώτο φιλί και στα προκαταρκτικά παιχνίδια. Στα συν του οφείλουμε να προσθέσουμε ότι είναι ανοιχτόμυαλος και δεν φοβάται να δοκιμάσει διάφορες πικάντικες εμπειρίες.

Κριός

Οι Κριοί θα μπορούσαμε να πούμε ότι χαρακτηρίζονται από μια ωραιοπάθεια και επιζητούν τον θαυμασμό των γύρω τους. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσαν να μην τον αποζητήσουν και στον σεξουαλικό τομέα, στον οποίο έχουν φαντασία και μεράκι προκειμένου να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές.

Ταύρος

Το σιγανό ποταμάκι (που πρέπει να φοβόμαστε!) του ζωδιακού κύκλου είναι ο Ταύρος. Στο φλερτ φαίνεται να πηγαίνει με τα νερά του εν δυνάμει εραστή του, αλλά μόλις περάσουν στο κρεβάτι του δείχνει με τεράστια ευχαρίστηση ποιος έχει το πάνω χέρι. Γι’ αυτό μην τους υποτιμάτε-ξέρουν πολύ καλά να χρησιμοποιούν τα όπλα τους.

Τοξότης

Στην τετράδα των πιο σέξι ζωδίων κατατάσσουμε τον «φευγάτο» Τοξότη. Διότι όσο και αν βρίσκεται στον δικό του κόσμο σε όλες τις πτυχές της ζωής του-υπάρχει ένας τομέας στον οποίον δίνει το παρόν: στον σεξουαλικό. Είναι πάντα πρόθυμος να πειραματιστεί και το κυριότερο να περάσει καλά και μαζί του και το ταίρι του.

Αφού κλείσαμε την τετράδα…φωτιά, πριν βιαστούμε να πάμε στον πάγο θα αναφέρουμε τα ζώδια που κρατούν τις ισορροπίες μεταξύ κρύου και ζέστης!

Ζυγός

Και φυσικά τα πρωτεία τα έχουν οι Ζυγοί! Αυτό το ζώδιο ξέρει πότε πρέπει να ξεδιπλώσει το ερωτικό ταμπεραμέντο του και πότε να κλειστεί στο καβούκι του και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τον/την σύντροφό του. 

Παρθένος

Ένα ακόμη ζώδιο που ακροβατεί από την ζέστη στο κρύο είναι οι Παρθένοι. Στην περίπτωσή τους το πότε θα εκφράσουν το πάθος τους εξαρτάται μόνο από την διάθεσή τους. Όταν έχουν τα κέφια τους στο κρεβάτι πέφτουν… πυροτεχνήματα, ενώ όταν έχουν τις κλειστές τους – καλύτερα να μην τους ενοχλήσεις.

Λέων

Τα λιονταράκια έχουν μέσα τους έμφυτο το ερωτικό στοιχείο και ποτέ δεν θα που όχι σε μια νύχτα (ή μέρα) πάθους. Ωστόσο, από μόνοι τους δύσκολα θα πάρουν την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν το σεξουαλικό παιχνίδι. Όταν όμως μπαίνουν στον «χορό», χορεύουν και μάλιστα πολύ καλά!

Αιγόκερως

Για να είμαστε ειλικρινείς το συγκεκριμένο ζώδιο παραπαίει ανάμεσα στα σέξι και στα ψυχρά ζώδια, αλλά τείνει περισσότερο στην δεύτερη κατηγορία. Στον σεξουαλικό τομέα ο Αιγόκερως είναι πραγματικά απρόβλεπτος! Από την μία μπορεί να σε αφήσει άναυδο το ταίρι του με τις ερωτικές επιδόσεις του και από την άλλη να του συμπεριφέρεται ψυχρά-κανείς δεν ξέρει τον λόγο!

Και περνάμε στα πιο «ψυχρά» ζώδια που απλώς χρειάζονται παραπάνω χρόνο για να νιώσουν την ερωτική φλόγα να καίει.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικές ψυχές- θέλουν να ερωτευτούν, να δεθούν και έπειτα να μεταφέρουν όσα νιώθουν στο κρεβάτι τους. Στην αρχή φαίνονται παραδοσιακοί και αρκετά παγεροί. Μόλις όμως νιώσουν άνετα με τον σύντροφό τους θα χαλαρώσουν και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να περάσει καλά.

Υδροχόος

Απόμακροι, μυστηριώδεις και δεν εκτιμούν ιδιαίτερα τα χάδια και τις αγκαλιές – εκτός και αν θέλουν εκείνοι. Για εκείνους σε μια σχέση περισσότερη σημασία έχει η επικοινωνία, παρά το σεξ. Γι’ αυτό και προτιμούν να επιδίδονται σε φιλοσοφικές συζητήσεις παρά σε πονηρές πράξεις. Μόλις κατασταλάξουν ότι βρήκαν αυτό που ψάχνουν, χαλαρώνουν και αρχίζουν να απολαμβάνουν όλο και περισσότερο το σεξ με τον/την σύντροφό τους.

Καρκίνος

 

Παρά τους φρενήρεις ρυθμούς της εποχής μας ο Καρκίνος φαίνεται να ζει σε μια άλλη εποχή – τότε που το κόρτε και ένα χειροφίλημα, ισοδυναμούσε με τη σεξουαλική πράξη. Είναι εξαιρετικά ντροπαλός και θέλει τον χρόνο… πολύ χρόνο…  πάρα πολύ χρόνο για να νιώσει ασφάλεια με το ταίρι του και να κάνει σεξ. Όταν όμως τα καταφέρει – και αν το ταίρι δεν έχει βαρεθεί να περιμένει!- τότε θα ξεδιπλώσει το ερωτικό ταμπεραμέντο του.

Δίδυμος

 

 

Oι Δίδυμοι είναι εγκεφαλικοί τύποι. Αν καταφέρεις και ερεθίσεις το μυαλό τους (κάτι πολύ δύσκολο!) τότε θα ζήσεις μαζί τους πολλές στιγμές ευχαρίστησης και απόλαυσης. Το κλειδί για το σώμα τους, είναι στο μυαλό τους! Και μόνο οι τολμηροί καταφέρνουν να το ξεκλειδώσουν…