Τέλος εποχής: Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

H Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν συνεχίζει στην ομάδα, καθώς δεν μπόρεσε να βρεθεί συμφωνία

271
Τέλος εποχής! Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Ο Λιονέλ Μέσι δεν συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε ότι ο 34χρονος δεν θα φορά πλέον τη φανέλα της.

Επιβεβαίωσε αυτό που αποκάλυψε η Marca στο δημοσίευμά της πριν από λίγη ώρα. Ενώ όλα έδειχναν συμφωνία, το γυαλί ράγισε οριστικά και αμετάκλητα. Ο Μέσι είναι ελεύθερος και για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα φορέσει διαφορετική φανέλα σε συλλογικό επαγγελματικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».