Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην Αθήνα με το τρόπαιο του ΝΒΑ

212

«Ερχόμαστε και φέρνουμε και το κύπελλο!!!», έγραφε πριν δύο ημέρες στο Twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Πράγματα, σχεδόν 48 ώρες μετά ο ίδιος, ο αδερφός του, Θανάσης και το… κύπελλο προσγειώθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ θα επισκεφθεί, όπως συνηθίζει, και τη γειτονιά που μεγάλωσε στην Αθήνα, τα Σεπόλια.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω. Που μπορούμε να το φέρουμε στην Ελλάδα το κύπελλο. Έπρεπε να περάσουμε μία μεγάλη διαδικασία γι’ αυτό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε πόσες μέρες θα μείνουμε εδώ αλλά θα το πάρουμε μαζί μας στα μέρη που μεγαλώσαμε, στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίπλα στον αδερφό του, Θανάση, ο οποίος ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου, ευχαριστώντας σε όλους κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά και από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μπάσκετ έχουν στηρίξει την οικογένεια

«Θέλω πάλι να το ξαναζήσω όλο αυτό. Δεν κράτησε πολύ, θέλω να τα ξαναζήσουμε όλα αυτά σαν ομάδα. Να συνεχίσουμε να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε ακόμα πεινασμένοι να κερδίζουμε και να ζήσουμε τέτοιες στιγμές με το Μιλγουόκι και την Εθνική Ομάδα. Με τον Θεό να είναι δίπλα μας θα ζήσουμε κι άλλες στιγμές. Το συναίσθημα αυτό είναι εθιστικό», σημείωσε ακόμη και πρόσθεσε:

«Είχα ανθρώπους δίπλα μου που με πίστεψαν και με βοήθησαν να γίνω καλύτερος. Το καλύτερο συναίσθημα που έχω νοιώσει μέχρι τώρα είναι που έγινα πατέρας, δεν το πιάνει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Και θα ξαναγίνω πατέρας σε λίγο. Αν μου έλεγες πριν από 8 χρόνια πως σήμερα θα ήμουν εδώ με τον Θανάση και θα πηγαίναμε το τρόπαιο του ΝΒΑ όπου θέλουμε θα σε έλεγα τρελό».

kathimerini.gr