Ο Αθλητικός-Πολιτιστικός  Σύλλογος Τριάθλου ΤΡΙΑΣ  επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο

546

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουλίου, στο Επισκοπείο Κατερίνης, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παπαδόπουλος Ιορδάνης και οι αθλητές του Συλλόγου  κ. Παπαδόπουλος Ευάγγελος και κα Παπαδοπούλου Παναγιώτα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τονίστηκε, μεταξύ άλλων, η σημαντικότητα της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης ”Αlmira Man” που διοργανώνεται από τον Σύλλογο ΤΡΙΑΣ , η οποία, εκτός του ότι προάγει το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα συμβάλλει και στη προώθηση του τουρισμού στην περιοχή, και έχει μεγάλο αντίκτυπο στην τοπική οικονομία σύμφωνα με 3ετη μελέτη του οικονομικού τμήματος του ΠΑ.ΜΑΚ.

Το τρίαθλο, εντυπωσιακό αλλά και απαιτητικό, γνωρίζει ραγδαία άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια χάρη στο εντεινόμενο ενδιαφέρον για άθληση και τις ξεχωριστές, σπάνιας ομορφιάς διαδρομές που προσφέρονται.

Το 7ο ALMIRAMAN 2021 τελεί για ακόμη μια χρονιά υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και  θα πραγματοποιηθεί στις 18 -19 .Σεπτεμβρίου  στην Παραλία Κατερίνης, ενώ αναμένεται να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον και μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Διακεκριμένοι αθλητές, λάτρεις του αθλήματος και συνοδοί θα μεταβούν στην Παραλία Κατερίνης για να συμμετέχουν στον αγώνα, ο οποίος περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές αποστάσεις: almira  FAST (750m κολύμβηση – 20km ποδηλασία – 5km τρέξιμο)  και  almira MAN (1.9km κολύμβηση – 90km ποδηλασία – 21km τρέξιμο) για ατομικές και ομαδικές συμμετοχές, ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και τα πρωτόκολλα που ορίζουν ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου «Τριάς» και Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα ”Almira Man” κ.  Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Γεώργιο για την ενεργή στήριξη της τοπικής Εκκλησίας προς τη διοργάνωση.