Απειλές δέχεται ο καθηγητής Φαρμακολογίας Αχ. Γραβάνης από αντιεμβολιαστές

535

Με κοινοποίησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο κ. Αχιλλέας Γραβάνης γνωστοποίησε πως δέχεται απειλές με αφορμή τις δημοσιεύσεις του και τις θέσεις του για αναγκαίο εμβολιασμό του πληθυσμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο κ. Γραβάνης καθηγητής φαρμακολογίας και ερευνητής του Πανεπιστημίου της Κρήτης από την έναρξη της πανδημίας ενημερώνει επιστημονικά τους πολίτες για την εξέλιξη της νόσου και τις προσπάθειες των επιστημόνων να βάλουν φρένο στην μεγάλη εξάπλωση της Covid 19. Σε πρόσφατη μάλιστα δημοσίευση καλούσε τους πολίτες να προχωρήσουν στον εμβολιασμό κι ενημέρωνε πως σύμφωνα με μελέτες τα εμβόλια καλύπτουν και το “Δέλτα”.

Πριν δύο ημέρες ο κ. Γραβάνης έκανε γνωστό πως “δέχομαι πολλές άμεσες κι έμμεσες απειλές για την επιστημονική ενημέρωση για τα εμβόλια. Δεν είναι οι προσωπικές μου απόψεις αλλά η τεκμηριωμένη επιστήμη και πάντα συνοδεύονται από την σχετική επιστημονική βιβλιογραφία. Πρόκειται για αντιεμβολιαστές και αρνητές της επιδημίας. Από σήμερα οι απειλές και οι ύβρεις θα προωθούνται άμεσα στην Διεύθυνση ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας”.